PROEFRIT OP LOCATIE

Heeft u een interessante occasion op onze website gezien en wilt u de auto graag van dichtbij bekijken? Dan bent u als vanzelfsprekend welkom voor een vrijblijvende bezichtiging in onze showroom in Heerhugowaard.

Heeft u echter de tijd of de mogelijkheid niet om naar onze showroom te komen? Dan kunt u vanaf nu kiezen voor een proefrit op locatie! Autocentrum Heerhugowaard bezoekt u dan thuis, op uw werk of een andere locatie van uw keuze en vervolgens kunt u daar de auto op uw gemak bekijken en een proefrit maken. Zo kunt u de auto testen in een omgeving waar u vaak rijdt!

HOE WERKT EEN PROEFRIT OP LOCATIE?

Om een proefrit op locatie te reserveren, kunt u ons telefonisch bereiken op 0653479330 of u stuurt een e-mail met daarin uw persoonsgegevens, de adresgegevens van de locatie en de datum (mogelijk van Dinsdag tot Zaterdag). Wanneer u de e-mail heeft ingestuurd zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

KOSTEN VAN EEN PROEFRIT OP LOCATIE

Wij faciliteren de proefrit op locatie als extra service richting onze klanten. U zult begrijpen dat het aanbieden van deze dienst extra inspanningen van onze medewerkers verlangt. Om deze extra kosten te dekken vragen wij u om uiterlijk 24 uur voor de proefrit 75 euro op onze bankrekening te storten. Besluit u echter om tot een aankoop over te gaan, dan ontvangt u de 75 euro van ons retour.

PROCEDURE PROEFRIT OP LOCATIE

Het verdere verloop van de proefrit op locatie verschilt niet in vergelijking van een proefrit vanuit onze showroom in Heerhugowaard. Onze medewerker zorgt dat de auto op het afgesproken tijdstip voor u klaarstaat op locatie. Vervolgens zal hij met u een rondje om en door de auto maken en u van uitleg voorzien. Daarna kunt u de proefrit zelfstandig uitvoeren in de omgeving van uw locatie. U heeft hier net zoveel tijd voor als bij een reguliere proefrit. Na afloop kunt u uw bevindingen in alle rust bespreken met onze medewerker.